Home
Psychosociale hulp
Bijles
Tarieven
Openingstijden
Begeleiders
Voorwaarden
Contact
Disclaimer

Marysa de Haas 

 

Ik ben Marysa de Haas, geboren in 1984 en oprichter en eigenaar van Edu4kids.

Afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, gecertificeerd IVP-docent/mediator Feuerstein, onderwijswetenschapper en Brain Integration Specialist (Functionele Neurologie)

 

Ik werk sinds 2006 als freelancer met kinderen die een leerstoornis hebben, kinderen die langdurig ziek zijn en kinderen met een ontwikkelingsstoornis, zoals autisme, dyslexie en AD(H)D. Al snel tijdens mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening wist ik dat ik met kinderen wilde werken en dan vooral met kinderen die "speciaal" zijn. Tijdens mijn studie SPH heb ik een jaar gewerkt met kinderen die chronisch ziek zijn in het Nederlands Astmacentrum in Davos (Zwitserland).

      

Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik mij verder gaan ontwikkelen en specialiseren. Zo heb ik een aantal modules Pedagogiek en Psychologie gedaan aan de Universiteit in Leiden en de PABO bij Hogeschool Inholland. Hierdoor heb ik ook ervaring in het voor de klas staan. Tijdens deze studies ben ik in aanraking gekomen met het gedachtegoed van Feuerstein dat mij erg aansprak. Ik heb toen besloten de 4-jarige master-opleiding voor Feuerstein therapeut te doen en ik heb deze met succes afgerond (Cum-Laude). Naast mijn werk heb ik nog onderwijswetenschappen (master opleiding) aan de Open Universiteit in Den Haag afgerond. Belangrijk voor mijn werk is om 'eruit te halen wat er in zit'. Het begeleiden van kinderen en volwassenen geeft mij voldoening en ik doe mijn werk met heel veel plezier. 

 

Ik beschik over diverse zeildiploma's en ben ook officieel gediplomeerd ski/snowboard lerares. Daarnaast ben ik fanatiek marathonloper (specialiteit:trail running), bergsporter, tennisser,zeiler, skiër (wedstrijdskiër geweest), snowboarder, langlaufer en danser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
    
    

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

Top
Damlaan 54 in Leidschendam | edu4kids@hotmail.com