Over ons

Ik ben Marysa de Haas, geboren in 1984 en oprichter en eigenaar van edu4kids. Na diverse studies (HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening, diverse modules psychologie en pedagogiek aan de Universteit, Pabo, Master Feuerstein therapeut, Master Onderwijswetenschappen) heb ik in 2008 Edu4kids opgericht. Met alle kennis die ik op dat moment had ben ik begonnen met cognitieve gedragstherapie. In 2016 ben ik de opleiding Brain Integration Balancing gaan doen. In 2019 ben ik daarin afgestudeerd. In 2020 heb ik nog een advanced Brain Integration Course gevolgd en afgerond.

 

Naast officieel gediplomeerd (Oostenrijk) ski/snowboard lerares ben ik in mijn jeugd wedstrijdskiër geweest en heb ik hierdoor over de hele wereld gereisd. 

 

Sinds 2019 heb ik een hele leuke assistent aan mijn zijde, hulphond Freddy. Freddy is heel lief, sociaal en zorgzaam voor alle cliënten die bij ons komen.

 

Freddy is tot ons groot verdriet plotseling overleden op 2,5 jarig leeftijd. Hij heeft in zijn korte leven zoveel liefde en warmte gegeven aan iedereen en zal nooit vergeten worden!

 

 

 

 Overige begeleiders:

 

Petra en Ron