Praktijk voor denkstimulering

Vakantiekampen

Voor in de schoolvakanties en eventueel weekenden organiseert edu4kids vakantiekampen. Deze vakantiekampen worden zowel in Nederland als in het buitenland gehouden.

 

Tijdens de vakantiekampen verblijven we met z'n allen in gezellige appartementen en huisjes. Het idee hierachter is dat de deelnemers uiteindelijk ook in een maatschappij moeten functioneren waarbij sociale vaardigheden en het leren functioneren in groepsverband onmisbare vaardigheden zijn. We maken aan de hand van de deelnemerslijst een slaapkamerindeling. (natuurlijk mogen deelnemers hun voorkeur aangeven) Uiteraard jongens en meisjes apart.

Tijdens een vakantiekamp vindt iedere deelnemer altijd wel iemand waar hij/zij het goed mee kan vinden.

 

De begeleiders bieden altijd een luisterend oor, begeleiden bij het leren omgaan met andere deelnemers, helpen je met het vinden van jouw plekje in de groep en ondersteunen je bij het overwinnen van je eigen angsten. Daarnaast zullen we tijdens het kamp veel de nadruk leggen op sociale verbanden en interactie binnen de groep en wat voor invloed dit heeft op je eigen karakter en gedrag. We zijn daarnaast erg streng op ongewenst gedrag, zoals (licht) pestgedrag, vervelende opmerkingen, het eten en natuurlijk de veiligheidsvoorschriften voor de activiteiten.

 

 

 

                                     Midweek herfstvakantie Winterberg (Duitsland)

 

                                   Halloweenweekend Movie Park Germany

 

  

  Daguitje survival en bodyboarden                           Zeilsportkamp

 

                                                      

Kijk snel welke vakantiekampen er allemaal zijn! (klik)

 

Waarom met Edu4kids mee op vakantiekamp?

  • Ervaren kampleiding.
  • Een superleuk, actief maar bovenal gezellig programma dat voor alle leeftijden en voor zowel jongens als meisjes leuk is.
  • We begeleiden ook tijdens het kamp. Het gaat niet om bezigheidstherapie, maar om het aanleren van sociaal gedrag en het ontmoeten van anderen.
  • We spreken kinderen tijdens het kamp aan op hun gedrag en rol, geven uitleg en tips over het leren functioneren in een groep.
  • We zijn streng en lief. We accepteren geen gepest of onderling geplaag (vooral pubers zijn erg goed in het maken van zogenaamde grapjes) en pakken deelnemers hier consequent op aan.
  • Voor sommige activiteiten werken we samen met gespecialiseerde bedrijven op locatie.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via de website of per e-mail. Voor vragen kun je natuurlijk altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Vermeld bij aanmelding alle belangrijke informatie en eventueel medicatiegebruik en allergieën. De minimumdeelname wordt per vakantiekamp aangegeven. Na aanmelding ontvangt u een boekingsbevestiging met alle voorwaarden.

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact opnemen of bellen.

 

veel gestelde vragen (klik op de link)